Contact

Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.


Telefonic

(0744) 114 561
(0745) 767 174

Prin email

office@c-lighting.ro

La adresa

Galati – Romania.

Satisfactia clientilor nostri este principalul obiectiv pentru noi, si pentru asta venim in sprijinul dvs. cu produse si solutii de o calitate superioara.

ECONOMII LA ENERGIE

Tehnologia LED este revolutia in sistemele de iluminat ale secolului XXI. Datorita randamentului ridicat, LED-urile economisesc energie de pana la 90% in comparatie cu solutiile clasice de iluminat, reprezentand astfel solutia eficienta de iluminat pentru businessul tau.

RANDAMENT RIDICAT

Corpurile de iluminat LED au o eficienta luminoasa ridicata. Acestea produc o lumina mult mai puternica si mai apropiata de lumina alba. Spre deosebire de corpurile de iluminat clasice, LED-urile pot depasi cu usurinta 160lm/W.

DURATA DE VIATA

In comparatie cu sursele de iluminat incandescente, care dureaza intre 1.000-2.000 de ore si cele fluorescente intre 8.000-15.000 de ore, LED-urile au o durata de viata mai mare, intre 50.000-100.000 de ore, fiind recomandate si pentru iluminatul intensiv.

SOLUTII MODULARE

Corpurile de iluminat LED pot inlocui chiar sistemele de iluminat care sunt deja instalate, fara investitii suplimentare in infrastructura electrica. Solicita un audit  pentru a primi solutiile posibile pentru inlocuirea corpurilor de iluminat existente cu cele cu LED.

DESPRE NOI

CLighting este o companie orientata spre domeniul business, spre oferirea celor mai bune solutii LED pentru afacerea ta. Importator direct in Romania a produselor SHEENLY, Clighting iti ofera sisteme inovatoare si corpuri de iluminat LED de calitate superioara.

Facebook
Facebook
YouTube
Instagram
Pinterest
Google+
CE URMARIM
  • Oferirea celor mai bune preturi existente pe piata pentru produsele LED
  • Servicii de vanzare care sa raspunda celor mai exigente nevoi ale clientiilor nostri
  • Logistica impecabila de la telefonul dvs si pana la implementarea proiectului dvs
  • Servicii impecabile garantie si post garantie
PARTENERI

Copyright © C-Lighting.ro 2018
Termeni si conditii ||  Politica Cookies || Site Admin